LED Kerstverlichting plaatsen

LED Kerstverlichting: Verlicht uw huis dit kerstseizoen
Je moet wel een liefhebber van kerstversiering en verlichting zijn, toch? Hoe weten we dat? Omdat je hier bent — lezen over het versieren en aansteken van je huis voor de kerst. Als je je huis nog nooit op een echte geamputeerde manier hebt versierd, ben je aan het juiste adres.

Bij Christmas Designers kunnen we u helpen uw wensen en verlangens voor een mooie, feestelijke kerstdisplay te realiseren door u te voorzien van alle verlichting, displays en accessoires die u nodig heeft. Voordat u aan de slag gaat, moet u zich voorbereiden op het bereiken van de look die u wilt.

Kerstverlichting

 

Begroting: Eerst moet u een budget vaststellen voor hoeveel u bereid en in staat bent om aan uw beeldscherm te besteden. Wilt u meer doen dan uw budget toestaat? Plan dan een meerfasenaanpak, gespreid over enkele jaren. Dankzij de LED-kerstverlichting gaan uw kerstdecor en -verlichting veel langer mee. Zodra uw budget is vastgesteld, bent u klaar om in het leuke gedeelte…..-planning te stappen.
Planning: Ontwerp, op papier, hoe u wilt dat uw huis eruit ziet. Ga je voluit zoals Clark Griswold op de kerstvakantie van National Lampoon, of iets bescheidener? Beslis of het ook alleen maar licht of verlichte decoraties en maatwerkdisplays worden.
Voorraadlijst: Bepaal welke extra benodigdheden u nodig heeft, zoals verlengsnoeren, clips, timers en opslagruimte.
Koop benodigdheden en verlichting in een vroeg stadium: Wacht niet tot het kerstseizoen voorbij is voordat u uw aankopen doet, anders mist u misschien een aantal van de artikelen die u wilt hebben. Dit kan u ook helpen uw budget te spreiden door elke maand een paar dingen te kopen. Door vroeg te kopen kunt u ook profiteren van kortingen buiten het seizoen.
DIY of Pro: Bepaal of u het decoreren zelf wilt doen of een ervaren professional wilt inhuren om het voor u te verzorgen. Het leuke aan deze keuze is dat u het midden in het seizoen kunt veranderen en een professional kunt bellen om u te helpen de look te krijgen die u wenst.
WAT ZIJN LED’s?
Volgens Energystar.gov gebruiken LED’s diodes die licht uitstralen en die een elektrische stroom door een microchip sturen om de LED-lamp te ontsteken. Gloeilampen gebruiken een gloeidraad om licht te produceren. Dit betekent dat LED’s niet doorbranden zoals gloeilampen, en ze zullen ook niet heet worden — waardoor ze veiliger zijn in het gebruik. LED’s gaan niet alleen aanzienlijk langer mee, maar zijn ook helderder.

LED CHRISTMAS LIGHTS vs INCANDESCENT
De meeste mensen versieren tegenwoordig met LED kerstverlichting in plaats van met ouderwetse gloeilampen. Dat komt omdat ze visueel aantrekkelijker zijn en met verschillende andere belangrijke voordelen komen. 15 jaar geleden liet de vroege generatie LED kerstverlichting veel te wensen over. Ze straalden een vreselijke blauwe tint uit en de totale verlichtingssterkte was niet erg aantrekkelijk en de kosten waren schandalig hoog. Maar dankzij de technologische vooruitgang en de grote vraag naar LED’s zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd. In feite hebben de LED’s de traditionele gloeilampen in vrijwel elke categorie overtroffen.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

VOORDELEN VAN LED-KERSTVERLICHTING
Tegenwoordig wordt bijna elk commercieel vakantieverlichtingsproject gedaan met LED-lichtsets en -lampen. In de afgelopen 5 jaar zijn steeds meer huiseigenaren begonnen met de overstap naar LED’s. Omdat de prijzen zijn gedaald en de kwaliteit is verbeterd, is de omschakeling een groot voordeel voor de gemiddelde kerstliefhebber. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting

Kleuren zijn levendiger en niet geneigd te verbleken
Totale helderheid (lumenoutput) is beter
Tot 90% minder energieverbruik
Koel aanvoelen
Bestand tegen de elementen, zelfs in de zwaarste winterse omstandigheden
Mogelijkheid om meer lichtsets aan elkaar te koppelen (tot 10 keer meer sets aan elkaar)
Aanzienlijk meer opties voor het ontwerp van lampen beschikbaar
ANDERE SOORTEN DECORATIES
LED kerstverlichting is niet de enige optie bij het versieren van uw huis, er zijn ook verschillende verlichte decoraties en displays die gebruikt kunnen worden. Overweeg het gebruik van verlichte kransen, slingers, sprays, ornamenten en dimensionale displays om uw huis en tuin dat extra speciale tintje te geven.

Kerstmis Designers kunnen zorgen voor prachtige buitenversieringen, zoals kerstkransen, die komen in een grote verscheidenheid aan maten en zijn volledig verlicht en gedecoreerd ook. Hetzelfde geldt voor de slinger en de sprays, en u kunt kiezen voor stijlen gemaakt met gefabriceerde materialen die precies lijken op natuurlijke dennen- en dennenbomen.

Ornamenten zijn ook een geweldige decoratieve optie. Deze variëren in maten van 1,5″ tot en met 50″, waardoor uw huis een magisch tintje krijgt. Dimensionale displays zijn er in verschillende opties, waaronder oversized cadeaus, bogen, dieren, ornamenten, sneeuwvlokken en nog veel meer.

TIPS VOOR HET DECOREREN VAN UW HUIS
Volg deze tips bij de installatie van de verlichting van uw huisscherm:

Gebruik een ladder en apparatuur die in goede staat is.
Beveilig de verlichting met de juiste lichthangmiddelen.
Gebruik pro-kwaliteitsverlichting en -materialen. 10% extra kosten zullen resulteren in een prachtige lichtset